lunes, 26 de octubre de 2009

El tercer homenatge a la gent gran : un èxit de participació



El dissabte 3 d’octubre, vam celebrar a Badia el tercer Homenatge a la Gent Gran i la Salut, organitzat per la Comissió de Gent Gran del Pla de Desenvolupament Comunitari i l’Ajuntament de Badia del Vallès. Gràcies a la col·laboració desinteressada, la tenacitat i la il·lusió de diverses entitats i persones, aquesta festa va oferir, per tercera vegada, una gran diversitat d’activitats i va ser un èxit de participació.

La jornada va començar amb una nota d’alegria i de musica gràcies al concert que ens va regalar l’Agrupació Musical de Badia. A continuació, membres de l’Ajuntament i de la Comissió de Gent Gran van presentar la jornada. La Regidora de Gent Gran, Montserrat Jiménez, va subratllar el valor i el reconeixement que hem de tenir a les “continues aportacions” que la gent gran realitza dins la nostra societat, les nostres famílies, i ara més encara, en aquests temps de crisi. També ens va explicar les diferents actuacions i programes per a la gent gran que s’han portat a terme aquest any des de l’Ajuntament i va anunciar pròxims projectes: un taller per a persones cuidadores i conferencies sobre l’autoestima i auto cures. El portaveu de la comissió de gent gran, el Senyor Manuel Jiménez, va recordar després la importància de lluitar pels drets dels més grans i va fer referència a la residència que tant s’espera a Badia.

A continuació, es va poder gaudir de diferents activitats destinades a mantenir el cos i la ment en forma: una xerrada sobre alimentació i exercicis físics realitzada pel CAP Salut i tallers de memòria, de gimnàstica passiva i finalment de musicoteràpia que es poden practicar habitualment a Badia. La matinada es va acabar amb una demostració de balls de Sardanes i un copiós aperitiu.

A la tarda, després de les elegants i gracioses actuacions de las Rocieras i de la Edad de Oro, l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, va pronunciar un discurs i va presidir l’homenatge a les persones de més edat del nostre municipi. En reconeixement del valor que, amb el seu treball i experiència, han aportat a la nostra comunitat, l’alcaldessa va oferir una placa i la comissió de gent gran un regal a :

A la Senyora Dominga Gutiérrez Córdoba, nascuda el 01-04-1915
A la Senyora M. Jesús González Fernández, nascuda el 23-09-1915
Al Senyor Julián Serrano Pozo, nascut el 17-02-1915

Una menció i un regal especial es va fer a la Senyora Carmen Alcaide Aragonés, l’única persona a Badia que complirà el desembre 100 anys.

Desprès d’aquests moments molt emocionants, la festa va culminar amb un ball molt animat. La Comissió de Gent Gran vol, per tot això, agrair la participació de tots i totes i el suport de l’Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario